legitimate essay writing service how to publish phd thesis research papers on x ray crystallography handbag business plan good persuasive essays research paper writer for hire dissertation on slum redevelopment authority dissertation organizational culture term papers critical thinking

Pick-to-voice-orderpicksystem

Het nieuwe orderpicksysteem voor een grote distributeur van vlees- en versproducten leidde tot een enorme verbetering van de efficiëntie, snelheid en nauwkeurigheid.

Specificatie

Product

Plastic kratten met voedselproducten.

Dimensies

600 x 400 mm, max. 30 kg

Performantie

Aantal unieke producten: +/-5000.
Tot wel 12.000 orderregels per dag.
Gemiddelde orderregel: 1,5 uniek product.
Max. 750 pickbakken per uur.

Palletten

Niet gebruikt

Werking

15 uur per dag Operationele medewerkers: +/- 14 personen

Photogallery

Overview

Dit nieuwe systeem vervangt een orderpicksysteem met 'papier', zodat de efficiëntie, snelheid en nauwkeurigheid worden verbeterd. Dankzij de razendsnelle omzetverhoging en de aanzienlijke toename van het aantal unieke producten investeerde de klant in picksystemen met spraakbediening. Het systeem houdt ook rekening met HACCP (risico-inventarisatie voor de voedselketen) en de bewaking van de koelketen.

Functie

Het routersysteem en een netwerk met transportbanden zorgt dat de kunststof kratten naar verschillende pickzones worden getransporteerd. Het systeem wordt ondersteund door een pickmodule met spraakbesturing en door het distributiesysteem. De verplaatsing van de kratten die worden verzonden, wordt volledig geautomatiseerd tot de 24 laadzones voor gekoeld wegtransport.