Case studies

De afgelopen jaren zijn honderden geautomatiseerde palletiseer- en distributiesystemen geïnstalleerd bij toonaangevende merken in verschillende takken van de industrie. Veel van deze oplossingen kwamen tot stand dankzij onze Maestro+ software.

Maestro+ in Palletising

Palletisering van ingevroren aardappelen op meerdere lijnen

Volledig geautomatiseerde palletisering van kartonnen dozen van 9 productielijnen met uitbreidingsmogelijkheid tot 18 lijnen.

Meer

Palletisering van dozen op meerdere lijnen

Sinds 2001 zijn verschillende palletiseersystemen geïnstalleerd voor de toonaangevende producent van hygiënisch papier en persoonlijke verzorgingsproducten. De systemen zijn volledig automatisch en palletiseren verpakte producten van 24 productielijnen.

Meer

Palletisering van chips op meerdere lijnen

Volledig geautomatiseerde palletisering van kartonnen dozen van 8 productielijnen met uitbreidingsmogelijkheid.

Meer

Project met meerdere palletiseermachines aan het einde van zuivelproductielijnen

Volledig automatische palletisering van producten die afkomstig zijn van 11 productielijnen. Uitbreiding tot 14 lijnen in de toekomst mogelijk. Netwerkverbinding met Maestro+ software en algemeen ERP-systeem van fabriek.

Meer

Verzameling en gecentraliseerde palletisering van dozen

Dit project was bedoeld om producten die uit de verpakkingslijn komen te verzamelen en naar de verzamelruimte te transporteren, waarna ze automatisch worden gepalletiseerd.

Meer

Maestro+ in Warehouse & Distribution

Geautomatiseerd systeem voor plateaus met beddengoed

De geautomatiseerde oplossingen in wasserijen voor ziekenhuizen maken het mogelijk om functies te benutten zoals het inzamelen van beddengoed uit de strijk- en vouwsystemen, het transporteren ervan richting de inspectie- en identificatiestations, het plaatsen van stapels beddengoed in plateau’s, het vervoeren van de stapels beddengoed richting een opslagsysteem met meerdere lagen en het automatisch voorbereiden van alle orders.

Meer

Ordervoorbereidingssysteem

Dit project was bedoeld om de ordervoorbereiding van alle unieke producten in een magazijn, met uitzondering van versproducten, ingevroren producten en bulkproducten, te automatiseren. Een dergelijke geautomatiseerde oplossing wordt door ons een 'Click & Collect'-magazijn genoemd.

Meer

Pick-to-voice-orderpicksystem

Het nieuwe orderpicksysteem voor een grote distributeur van vlees- en versproducten leidde tot een enorme verbetering van de efficiëntie, snelheid en nauwkeurigheid.

Meer